top of page

Nybyggnad av flerbostadshus i Höllviken, Skåne. Nuvarande skede bygglovshandlingar. Två våningar med loftvåning samt garage och förråd under mark. Loftgångar och terrasser. 18 st lägenheter.

 

Fasadmaterial är Cederträ och grå betongputs. Pelarsystem i trä. Miljöhus, liten lekplats och cykelparkering hör också till. Total BTA 1713 kvm.

Bygglov inlämnat.

 

 

 

Nybyggnad av flerbostadshus i Höllviken

Nybyggnad av enbostadshus i Vallentuna kommun, Stockholm. Huset ska byggas på en naturtomt längst upp på en sluttning med utsikt mot lantbrukslandskap i form av åkrar.

 

Huset är i ett plan men med ett loft som bland annat innehåller sovrum och ett mindre rum för utsikt över landskapet. På bottenplan finns det kök och vardagsrum integrerat, badrum, tvätt och ett mindre sovrum.

 

I hjärtat av huset finns en utomhusterrass. Huset ska ha liggande träpanel i en mörkbrun nyans, plåttak i silvermetallic samt vita fönster. Total BYA är på ca 110 kvm.

Bygglov inlämnat.

 

 

 

Nybyggnad av enbostadshus i Stockholm

Nybyggnad av Moské i Örebro

Nybyggnad av moské i Örebro. Fasaden kommer vara i betong med mönster av två olika sorters matriser. Moskén kommer att vara i modern stil men ha vissa traditionella arkitektoniska islamiska inslag.

 

Den ska innehålla bönesal vänd mot Mecka. Övriga funktioner är minaret, entré, lobby, skorum, tvagningsrum, toaletter, vilrum, imamrum, uppehållsrum samt bibliotek.

BYA på cirka 1300 kvm.

Bygglov inlämnat 2019. Etapp 1 med stomme och platta är färdigställt. 

 

 

 

Nybyggnad av fritidshus på Timrarön i Stockholms skärgård. Byggnaden är placerad alldeles intill strandkanten och har ett stort trädäck runtomkring.

 

Huset är i ett plan plus loft. Från loftet har du en balkong där du har fin utsikt mot havet. Fasadmaterial är trä, målad i svart kulör. Även fönster och dörrar är i svart kulör.

Bygglov inlämnat.

 

 

 

Nybyggnad av fritidshus på Timrarön Stockholm

Nybyggnad av Fritidshus på Gotland

Nybyggnad av ett fritidshus på Gotland. Husets fasad är av kalkstensputs med fönster och dörrar i trä. Tak av plåt. Interiören är luftig och takhöjden går upp till nock på vissa ställen. 

Bygglov inlämnat.

 

 

Parhusen ska byggas i Vallastaden Linköping. Vallastaden är en innovativ stadsdel som har en blandad bebyggelse med modern arkitektur. Projektet är en vunnen markanvisningstävling och ska byggas i egen regi.

 

Parhusen är på 143 kvm BOA vardera i två plan. Stomme av lättbetong. Byggnaden är passivhusklassad och har höga energi och miljökrav.

Bygge påbörjat 2022 och huset beräknas färdigställda våren 2023.

 

 

 

Parhus i Vallastaden Linköping

Nybyggnad av fritidshus i Linköping. Fastigheten ligger i ett fritidshusområde som angränsar till en sjö. Huset har träfasader i brunsvart kulör. Svarta stora glaspartier vetter med utsikt mot sjön.

 

Takfönster från taket ger fint ljusinsläpp till det kombinerade köket och vardagsrummet. Huset har även två stycken sovrum samt hall och toalett.

BYA 70 kvm och BOA 60 kvm

Bygge påbörjat 2022.

 

 

 

Nybyggnad av fritidshus i Linköping

Nybyggnad av ett enbostadshus på två våningar i Linköping, Nykil. Husets fasad är av värmebehandlad furu från Thermowood. Taket är svart plåttak. Fönster och dörrar har även dem svart kulör som kontrast till träfasaden.

 

Stora glaspartier vetter mot trädgården. Till huset uppförs även garage och förråd i samma stil.

Beräknas stå klart 2021.

 

 

 

Nybyggnad av enbostadshus i Linköping, Nykil

Nybyggnad av flerbostadshus i Sälen

Nybyggnad av två stycken flerbostadshus som ska användas som fritidshuslägenheter. Totalt 8 st lägenheter i två våningar per byggnad. Byggnadernas fasad är av stående träpanel behandlad i grå kulör. 

 

Beräknas vara färdigställt 2022.

 

 

 

Nybyggnad av gäststuga på Ornö i Stockholms skärgård

Nybyggnad av en gäststuga till ett befintligt fritidshus. Brun träfasad och plåttak. Innehåller kombinerat pentry och vardagsrum med terrass. Sovrum och WC. 

Beräknas vara färdigställt 2022

 

 

 

 

Nybyggnad av café vid Ödeshög

Nybyggnad av ett café med padelbanor utanför Ödeshög. Caféet är beläget nedanför ett naturreservat och har lantliga vyer. Caféet kommer att ha ett rosteri, växthus och omklädningsrum till padelbanorna. 

Bygge påbörjat 2021, beräknas vara färdigställt 2022.

 

 

 

Nybyggnad av radhus i Borlänge

Markanvisningstävling i Borlänge.

 

 

 

Nybyggnad av parhus i Linköping

Markanvisningstävling, nybyggnad av parhus i Vallastaden, Lin köping. Byggnaden har två plan + ett loftplan. Det finns balkonger mot nordväst och takterrasser mot sydöst. Det tillför en öppenhet i gaturummet och mot kvartersmarken tillsammans med att entrén ligger på en sida och trädgården mot en annan sida och att huset är genomgående. Långsidorna är slutna. Byggnaden har stora ljusa fönster som gör att den kommer att uppfattas som öppen och ljus. Bland annat de stora glaspartierna på bottenplan vid trädgården. En grön innergård med växter, gräs och träd ger en privat oas.

Boa per parhus 194 kvm.

 

 

 

JONAS
TÄLJSTEN
ARKITEKTUR
 

bottom of page